TANRIVERDÝ NAKLÝYAT DEPOLAMA |Ýstanbul evden eve firmalarý | Ýstanbulda evden eve firmalarý | Ýstanbulda asansörlü evden eve firmalarý - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

TANRIVERDÝ NAKLÝYAT DEPOLAMA |Ýstanbul evden eve firmalarý | Ýstanbulda evden eve firmalarý | Ýstanbulda asansörlü evden eve firmalarý
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 03-12-2013
Firma Yetkili : Erdal Bey
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 11-50 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 5031

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : atatürk cad selamoðlu pasajý no 81 küçükyalý maltepe ist
Åžehir : Ýstanbul
Telefon : 02164890099 4170141
Faks : 02164171116
Website : http://tanriverdinakliyat.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

  

EVDEN EVE NAKLÝYE, EV EÞYASI DEPOLAMA, OFÝS-BÜRO NAKLÝYE, KURUMSAL TAÞIMACILIK, ÞEHÝRLERARASI NAKLÝYAT

Evden Eve Nakliyat, Depolama, Paketleme, Ofis Taþýmacýlýðý, Asansörlü Evden Eve Nakliyat, Askýlý Tekstil Taþýmacýlýðý

Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Nakliyat Hizmeti Nasýl Olmalýdýr?

Evden eve nakliyat, hizmeti her, Evden Eve Nakliye, firmanýn geniþ görüþlülük ve bakýþ açýsýna göre kalite standardý gösterir, Evden Eve, Bir ev taþýnýrken mutlaka taþýnacak eþyalarýn nasýl taþýnacaðýnýn planlanmasý ve gerekli koordinasyon hazýrlýklarý gereklidir. Bu plan çerçevesi içerisinde eþyalarýn paketleme ve yükleme aþamalarý için hazýrlýklar yapýlmalýdýr. Bütün eþyalar dikkatle demonte edilmeli ve nakil iþlemleri gerçekleþtikten sonra eþyalar gerekli yerlerine monte edilip yerleþtirilmelidir. Bu aþamalarda nakliyat firmasý eþyalarýnýza özenle ve hassasiyetle gerekli önemi vermelidir.

\"Tanrýverdi \"Tanrýverdi
\"Tanrýverdi \"Tanrýverdi

Evden Eve Nakliyat: Evden Eve Nakliye, Müþterinin isteðine baðlý olarak taþýnacak eþya tespitinin eksperlerimiz tarafýndan ücretsiz yapýlmasý evden eve nakliyat yýllardýr evden eve taþýmacýlýk yaptýðý kiþi ve kurumlarca bilinmektedir. evden eve taþýmacýlýðý Uzman Deneyimli Sigortalý Kadrolu Elemanlarýyla deneyimleri doðrultusunda evden eve eþya taþýma, ev nakliyesi, pýratik bir halde yapýlmaktadýr.

\"TanrýverdiOfis Taþýmacýlýk: Ofis Taþýma, Büro Taþýma, Öncelikle ofis taþýmacýlýðý için expert eleman gelerek ofisi inceler. Ýnceleme bittikten sonra etüt çalýþmasý yapýlýr. Eðer anlaþýlýrsa nakliyat diðer bölümlerinde olduðu gibi taþýma olayý kaðýt üzerine dökülerek karþýlýklý sözleþme yapýlýr taþýma günü ofis görevlileri elemanlarla deðil direkt olarak nakliyat formen’ i ile muhataptýr. Tüm ofis eþyalarý Avrupa' dan ithal pet garft kâðýtlara sarýlýr. Dosya ve masa aksesuarlarý ise kolilere konulur. Taþýma günü taþýmanýn daha seri ve daha rahat olmasý için ofis oda oda taþýnýr. Arþiv dolaplarý ve masalarýn demontesi daha seri olmasý için þarjlý ekipmanlar kullanýlmaktadýr.

Banka Taþýmacýlýk: Banka taþýma, için öncelikle bir expert eleman gelerek bankadaki eþyalarý incelemektedir. Daha sonra iki eleman ile gelerek etüt çalýþmasý yapýlýr. Etüt çalýþmasý beðenilirse anlaþma saðlanýr ve sözleþme yapýlarak taþýma kaðýt üzerine dökülür. taþýma günü banka görevlileri elemanlara deðil direkt olarak Tanrýverdi Nakliyat' ýn formen' i ile muhataptýr. Bilgisayar ve buna benzer cihazlar avrupadan ithal pet graft kaðýtlara sarýlýp kolilere konur. Çelik kasa ve bankamatikler ise lift li araçlar vasýtasý ile taþýnýr.

Fabrika Taþýmacýlýk: Fabrika taþýma, için özel eðitim almýþ ekip ve ekipman’larýyla daha konforlu bir fabrika taþýmacýlýðý sunmuþtur. Fabrika taþýmacýlýðýnda ilk etapta fabrikanýn ofis bölümü Avrupa’dan ithal pet grafit kâðýtlarla ambalaj yapýlarak taþýnýr. Daha sonra fabrikanýn çalýþma bölümleri önemli bir titizlikle taþýnýr. Stantlar sökülür. Diðer tarafta ayný þekilde kurulur.

Askýlý Tekstil Taþýmacýlýk: Askýlý Tekstil Nakliyesi, Askýlý Tekstil Taþýma Ürünler eski standartlarda olduðu gibi kolilerde deðil, 16, 24, 39, 48, 100 m3 boyutlarýnda, özel yapým ve Avrupa standartlarýnda olan sonsuz delikli sistemli araçlarýmýzla taþýnmaktadýr.Tekstil Taþýma, Alýcý adresine de alýndýðý gibi teslim ediliyor. Özel ve toz geçirmez bölmeler sayesinde askýlý taþýmacýlýðýn yanýnda kolilerinizde taþýnýyor. Pantolon, ceketler, etekler vb. aklýnýza gelebilecek bütün her þey kýrýþmadan, düzenli olarak tam zamanýnda yerine ulaþýyor.

\"TanrýverdiFuar Taþýmacýlýk: Fuar Taþýma, Yurt içinde fuarlarda yer alan kiþi yâda kurumlara özel bir hizmet. Fuar malzemeleri alýnacaðý yerden titizlikle alýndýktan sonra, fuar yerinde fuar stant malzemelerini önemli bir titizlikle kurulumu yapýlýr. Daha sonra yetkili kiþinin belirlediði yerlere fuar da sergilenecek eþyalar ayný þekilde önemli bir titizlikle yerleþtirilir. Fuar bitiminde yine ayný þekilde önemli bir titizlikle fuar stant malzemelerini ve sergilenmiþ eþyalarý aldýðýmýz yere býrakýyoruz.

Ev Eþyasý Ambalajlama: Ev Eþyasý Paketleme, Eþya taþýnmasý esnasýnda eþyanýzýn zarar görmemesi için mutlaka ambalajlý olarak taþýnmasý gerekir Ambalajlama iþinin kaliteli ambalaj malzemeleri ve bu iþin uzmanlarý tarafýndan yapýlmasý, eþyanýzýn güvenle taþýnmasý için olmazsa olmaz þartlarýdýr.

\"AsansörlüEv Eþyasý Depolama: Depo, Depolama, Eþya Depolanmasý sýrasýnda aþaðýdaki iþlemler gerçekleþtirilir Depolanacak olan bütün eþya ambalajlanýr Eþyanýn sigortasý yapýlýr. Depoya nakliyesi yapýlýr. Depo içinde ambalajlý bir þekilde býrakýlýr Depolama iþlemini sonlandýrmak istediðinizde En az bir hafta öncesinden haber veriyorsunuz.

Kurum Taþýma: Kurumsal Taþýmacýlýk, Ýþ yeri Taþýma, Okul, hastane, hazýr giyim atölyesi, market, eczane, fuar eþyasý, kamu kurum ve kuruluþlarý ve özel þirketlerin her çeþit taþýnma iþlemleri gerçekleþtirilir. Bu tür yerlerin taþýnma iþlemlerinin gerektirdiði kadar araç, eleman ve taþýma malzemesi þirketimiz tarafýndan eþya tespiti yapýldýktan sonra saðlanýr ve taþýma iþlemi istenilen tarihler arasýnda baþlanýp bitirilir.

Asansörlü Taþýma Geliþen teknolojiyle beraber Firmamýz modern bir þekilde sizlere evden eve asansörlü nakliye kolaylýðýný sunmaktadýr.Geliþen teknoloji ile asansörlü eþya taþýma yöntemine de büyük kolaylýklar getirildi. Ýstanbul da ev eþyalarý uzun süreden beri asansörler ile taþýnýyor.Asansörlü evden eve nakliyat asansörlü ile eþyalarý yüksek katlara taþýmak artýk Tanriverdi nakliyat ile daha kolay... Müþteri memnuniyetini ön planda tutan Tanriverdi Nakliyat yapmýþ olduðu tüm taþýma hizmetlerini olasý bir kazaya karþýn sigorta kapsamýnda ve karþýlýklý sözleþmeler doðrultusunda yapmaktadýr. Asansörlü Evden eve Nakliyat hýzlý bir þekilde taþýnmayý ve ekonomik boyutta bütçenize faydasý olacak teknolojik taþýnmayý sunuyor.

AKDENÝZ BÖLGESÝ Ülkemizin güneyinde Aekdeniz boyunca uzanan bir bölgemizdir. Ýlleri, Adana, Antalya, Antakya, Burdur, Isparta, Kahraman Maraþ, Mersin.

MARMARA BÖLGESÝ Türkiye' nin kuzeybatýsýnda yer alýr. Türkiye' nin nüfus yoðunluðu en fazla olan bölgesidir. Ýlleri, istanbul, Balýkesir, Çanakkale, Edirne, Ýstabul, Kýrklareli, Kocaeli (Ýzmit), Sakarya (Adapazarý), Tekirdað.

EGE BÖLGESÝ Türkiye' nin batýsýnda yer alan Ege Bölgesi, kuzeyde Edremit Körfezi kýyýlarýndan güneyde Köyceðiz' e kadar uzanýr. Ýlleri, Aydýn, Afyon, Denizli, Ýzmir, Kütahya, Manisa, Muðla, Uþak.

ÝÇ ANADOLU BÖLGESÝ Ýç Anadolu Bölgesi, ülkemizin ortasýnda yer alýr. Ýlleri, Baþkent Ankara, Aksaray, Çankýrý, Eskiþehir, Karaman, Kayseri, Kýrýkkale, Kýrþehir, Konya, Nevþehir, Niðde, Sivas, Yozgat.

KARADENÝZ BÖLGESÝ Türkiye' nin kuzeyinde yer alýr. Tanriverdi boyunca uzanýr. Bölge ormanlarla kaplýdýr. Ýlleri, Zonguldak, Sinop, Bartýn, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Bolu, kastamonu, Çorum, Amasya, Gümüþhane, Tokat, Artvin, Bayburt.

DOÐU ANADOLU BÖLGESÝ En büyük coðrafi bölgemizdir. Kuzeydoðuda Gürcistan, Ermenistan, Nahcivan, güneydoðuda Ýran ve Irakla sýnýr komþusudur. Ýlleri, Aðrý, Bitlis, Bingöl, Elazýð, Erzurum, Erzincan, Hakkari, Kars, Malatya, Muþ, Tunceli, Van.

GÜNEYDOÐU ANADOLU BÖLGESÝ En küçük coðrafi bölgemizdir. Bölgenin güneyinde Irak ve Suriye yer alýr. Bölgenin batýsýnda Akdeniz Bölgesi vardýr. Ýlleri, Adýyaman, Diyarbakýr, Gaziantep, Mardin, siirt, urfa, Batman, Þýrnak' týr.

 

þiþlide evden eve firmalarý, arnavutköyde evden eve firmalarý, avcýlarda evden eve firmalarý, baðcýlarda evden eve firmalarý, bahçelievlerde evden eve firmalarý, bakýrköyde evden eve firmalarý, baþakþehirde evden eve firmalarý, bayrampaþada evden eve firmalarý, beþiktaþta evden eve firmalarý, beylikdüzünde evden eve firmalarý, beyoðlunda evden eve firmalarý, büyükçekmecede evden eve firmalarý, çatalcada evden eve firmalarý, eyüpte evden eve firmalarý, esenlerde evden eve firmalarý, esenyurtta evden eve firmalarý, fatihte evden eve firmalarý, gaziosmanpaþada evden eve firmalarý, güngörende evden eve firmalarý, kaðýthanede evden eve firmalarý, küçükçekmecede evden eve firmalarý, sarýyerde evden eve firmalarý, silivride evden eve firmalarý, sultangazide evden eve firmalarý, zeytinburnunda evden eve firmalarý, adalarda evden eve firmalarý, ataþehirde evden eve firmalarý, beykozda evden eve firmalarý, çekmeköyde evden eve firmalarý, kartalda evden eve firmalarý, kadýköyde evden eve firmalarý, pendikte evden eve firmalarý, sancaktepede evden eve firmalarý, sultanbeylide evden eve firmalarý, þilede evden eve firmalarý, tuzlada evden eve firmalarý, ümraniyede evden eve firmalarý, üsküdarda evden eve firmalarý, anadoluyakasýnda evden eve firmalarý, avrupayakasýnda evden eve firmalarý,

Etiketler
Ýstanbul evdenevefirmalarý, istanbul evden eve firmalarý, maltepe evdenevefirmalarý, maltepe evden eve firmalarý, izmir evdenevefirmalarý, küçükyalý evden eve firmalarý, istanbulda evden eve firmalarý, istanbulda asansörlü evden eve firmalarý, þiþlide evden eve firmalarý, arnavutköyde evden eve firmalarý, avcýlarda evden eve firmalarý, baðcýlarda evden eve firmalarý, bahçelievlerde evden eve firmalarý, bakýrköyde evden eve firmalarý, baþakþehirde evden eve firmalarý, bayrampaþada evden eve firmalarý, beþiktaþta evden eve firmalarý, beylikdüzünde evden eve firmalarý, beyoðlunda evden eve firmalarý, büyükçekmecede evden eve firmalarý, çatalcada evden eve firmalarý, eyüpte evden eve firmalarý, esenlerde evden eve firmalarý, esenyurtta evden eve firmalarý, fatihte evden eve firmalarý, gaziosmanpaþada evden eve firmalarý, güngörende evden eve firmalarý, kaðýthanede evden eve firmalarý, küçükçekmecede evden eve firmalarý, sarýyerde evden eve firmalarý, silivride evden eve firmalarý, sultangazide evden eve firmalarý, zeytinburnunda evden eve firmalarý, adalarda evden eve firmalarý, ataþehirde evden eve firmalarý, beykozda evden eve firmalarý, çekmeköyde evden eve firmalarý, kartalda evden eve firmalarý, kadýköyde evden eve firmalarý, pendikte evden eve firmalarý, sancaktepede evden eve firmalarý, sultanbeylide evden eve firmalarý, þilede evden eve firmalarý, tuzlada evden eve firmalarý, ümraniyede evden eve firmalarý, üsküdarda evden eve firmalarý, anadoluyakasýnda evden eve firmalarý, avrupayakasýnda evden eve firmalarý, , þehirler arasý evden eve firmalarý, þehirler arasý evdenevefirmalarý, þehiriçi evden eve firmalarý, þehiriçi evdenevefirmalarý, þehirlerarasý evdenevefirmalarý, þehirlerarasý evden eve firmalarý,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010